Endomines Oy

AktiiviValtakirja

Mikä on AktiiviValtakirja?

AktiiviValtakirja on uudenlainen valtakirja, jolla osakkeenomistaja voi valtuuttaa Aktiiviomistajat käyttämään äänioikeuttaan Aktiiviomistaja.fi-palvelun kautta.

Aktiiviomistaja.fi toimittaa kaikki [pvm ja aika] mennessä saapuneet valtakirjat yhtiökokousvirkailijoille ja ilmoittaa osakkeet. Palvelussa voit seurata annettujen valtakirjojen äänimäärän kehittymistä reaaliaikaisesti. Palvelu kertoo myös etukäteen, miten antamallasi valtuutuksella äänestetään yhtiökokouksessa.  

 

Täältä annat AktiiviValtakirjan Aktiiviomistajana

Voit antaa valtakirjasi Aktiiviomistajaryhmälle, joka käyttää äänivaltaasi pienosakkaiden etujen ajamiseen yhtiössä. Endomines Oy:n Aktiiviomistajien edustajana Endominesin ylimääräisessä yhtiökokouksessa 8.1.2018 toimii Aktiiviomistajan myöhemmin nimeämä edustaja. Pyydämme huomioimaan, että AktiiviValtakirjan antamisen myötä menetät oikeuden itse osallistua yhtiökokoukseen.

Luo AktiiviValtakirja

Endomines Oy:n AktiiviValtakirjojen kerääminen ei ole tällä hetkellä aktiivisessa tilassa. Ilmoitamme näillä sivuilla, kun seuraavan kerran keräämme AktiiviValtakirjoja.

Aktiiviomistajien äänivalta

Aktiiviomistajien tämänhetkinen äänivalta Endominesissä on kuvattu alla.

Osuus äänien
kokonaismäärästä

0.00%

Osakkeiden
lukumäärä

0.00

kappaletta

Valtakirjojen
lukumäärä

0kpl

Vähemmistötavoitteesta puuttuu 10.00 prosenttiyksikköä